Eveniment online cu tema ”Planul National de Redresare si Reziliență (PNRR) : sursa de finanțare a economiei și oportunități de implicare pentru mediul de afaceri”

La data de 2 iunie 2021, ora 17.00,  s-a desfasurat evenimentul online cu tema ”Planul National de Redresare si Reziliență (PNRR) : sursa de finanțare a economiei și oportunități de implicare pentru mediul de afaceri”

La acest eveniment au fost invitați: 

Dna. Ana Bobirca -Coordonator al Grupului de lucru pentru fonduri europene din cadrul  Coalitiei pentru dezvoltarea Romaniei 

&

Dl. Florin Pogonaru – Presedinte al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, membru in Steering Committee al Coalitiei pentru dezvoltarea Romaniei

In cadrul acestei intalniri virtuale invitatii au facut o prezentare a Planului National de Redresare si Reziliență (PNRR), evidențiind potențiale surse de finanțare ale economiei și oportunitățile de implicare pentru mediul de afaceri .

În partea a doua a evenimentului s-a desfășurat o sesiune de discuții pe teme economice.

La eveniment au participat următorii membrii ai UCOR:

Dl CO Andreas Huber- Presedinte UCOR, Dna CO Georgoiana Pogonaru- Vicepresedinte, Dna CO Av. Dr. Elena Bustea- Secretar General, Dl CO Endre Molnar- Membru in CD, Dl CO Ștefan Gadola, Dl CO Ion Valeriu Ciolacu –Membru in CD și dl CO Walterus Johannes Marius Reijers- Membru in CD.

Evenimentul a fost organizat de Uniunea Consulilor Onorifici din Romania și susținut de Consulatul Islandei în România.