Ceremonia de acordare a unui CEC de donație din partea Uniunii Consulilor Onorifici din România pentru sprijinirea proiectului derulat de Asociația „Academia Vieții” din Timișoara

În data de 21 septembrie 2023, a avut loc la Timisoara, ceremonia de acordare a unui CEC de donație în valoare de 25.000 lei, din partea Uniunii Consulilor Onorifici din România, pentru susținerea proiectului derulat de Asociația „Academia Vieții” din Timișoara, proiect ce are are ca scop sprijinirea unor tineri proveniti din familii defavorizate, pentru creearea unor medii locative potrivite pentru familii, în special familiile cu copii minori, care să contribuie la dezvoltarea lor să le îmbunătățească viața.
Uniunea Consulilor Onorifici din România a fost reprezentată la ceremonie de urmatorii membrii: Dl. Av. Ștefan Moțec -Consul Onorific al Republicii Cehia la Timișoara, Dl. Georg Bardeau – Consul Onorific al Rep. Austria la Timisoara, Dl. Peter Laszlo Tamas- Consul Onorific al Ungariei la Timisoara, și Dl Rufino Delgado Montenegro – Consul Onorific al Republicii Peru la Timișoara, care au înmânat CEC-ul de donație domnului Cornel Tîrziu – Președintele Asociației „Academia Vieții” din Timișoara, adresându-i totodată felicitări pentru toate eforturile depuse, precum și pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul asociației, în beneficiul persoanelor provenite din medii defavorizate, în special familii cu copii minori, din Timișoara, arătându-și admirația pentru sprijinul oferit, în special în aceste vremuri dificile.
Această sumă a fost strânsă cu prilejul celei de-a patra ediții a „Balului de primavară UCOR” organizat de Uniunea Consulilor Onorifici din România în data de 18 martie 2023 la Sheraton Bucharest Hotel, eveniment ce a reunit peste 100 persoane, printre invitați s-au numărat Excelențele lor doamne și domni ambasadori, personalități din Ministerul Afacerilor Externe, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri din România.
Suma sponsorizată de Uniunea Consulilor Onorifici din România, va fi utilizată de către Asociația „Academia Vieții” din Timișoara pentru adaptarea, extinderea și amenajarea de locuințe pentru persoane și familii defavorizate, aflate în situații precare sau de risc social.

Photo credit @UCOR
În foto, de la stânga la dreapta: Dl. Georg Bardeau – Consul Onorific al Rep. Austria la Timisoara, Dl. Peter Laszlo Tamas- Consul Onorific al Ungariei la Timisoara, Dl Cornel Tîrziu – Președintele Asociației „Academia Vieții” din Timișoara, Dl Rufino Delgado Montenegro – Consul Onorific al Republicii Peru la Timișoara si Dl. Av. Ștefan Moțec -Consul Onorific al Republicii Cehia la Timișoara.